Along the canal by pcoulson

Along the canal

Finally got my Sony A7Rii back from repair at lunch time, so straight off to check it out, this being the first shot taken, unfortunately all my custom settings had gone, it had the wrong date and time plus was set to fine jpeg images. but still its working perfectly.
How annoying is that but it’s a fine image, Peter
August 12th, 2019  
You can correct everything, I’m just glad it’s working well!
August 12th, 2019  
Beautiful restful scene.....water and plenty of greenery whats not to like!

August 12th, 2019  
Great shot !
August 13th, 2019  
Terrific capture :)
August 13th, 2019  
Love this wonderful scene, so relaxing.
August 13th, 2019  
What a lovely way to travel. Glad you have got your camera back.
August 13th, 2019  
@quietpurplehaze Thank you Hazel its working fine now it was put back to factory setting in the rebuild and testing:)
August 13th, 2019  
@louannwarren Thank you Lou Ann I have now gone through all the settings to return it to my custom set up, just took me a little time and yes it working well:)
August 13th, 2019  
@speedwell Thank you for your lovely comment its a great area to walk or cycle and not far from my home:)
August 13th, 2019  
@momamo Many thanks for both your comment and Fav, Monique as always they are appreciated:)
August 13th, 2019  
@ludwigsdiana Thank you Diana its a lovely area to visit with your camera to the right behind the trees is a small nature reserve:)
August 13th, 2019  
@onewing Thank you for your lovely comment Babs, yes pleased to get my camera back in full working order, turned out to be a faulty shutter motor, all in all it only cost me £236.00 much less than replacing would have been:)
August 13th, 2019  
@pcoulson

I have had the same experience!
August 13th, 2019  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.