Camera Link Stopped Working

June 3rd, 2019
This might be a silly question, but I was wondering if anyone else uses or occasionally uses the camera link in the photo information? Whenever I see a photo that has great details and sharpness I will occasionally click on the camera link just to see what kind of camera was used for taking that photo. It will take you to Amazon and you can look at the specs for the camera. But lately whenever I click on the link I go to Amazon and it will show the camera id such as, "Canon EOS 70D" and then it always changes to a "Canon PowerShot SD1300 Is" no matter the make or model of the camera used for the photo. I am guessing it is a glitch with Amazon since when I click on it it initially shows the right camera model but as it loads it goes to the Canon PowerShot?
June 3rd, 2019
I've used that link also in the past and have recently noticed the same thing.
June 3rd, 2019
Yep, same for me too
June 3rd, 2019
Yes, it's been like that a while now
June 3rd, 2019
@genealogygenie @yorkshirekiwi @m2016

Oh good! Well it is good that is not my computer or something on my end. Not good in that it takes a few more steps to get that information!

Thank you for your replies!
June 3rd, 2019
I had noticed. Used to be I would check on the camera used for shots that I admired. But I have been getting the same results as you, Skip.
June 4th, 2019
@rhernan - Thank you Rosie for the reply. I've never had any problems before but lately after a Windows 10 update I noticed other things not being like they used to be. I thought that this might be one more thing.
June 4th, 2019
Probably worth flagging to Ross @scrivna
- the Amazon affiliate link formatting may have changed recently or something like that.
June 4th, 2019
@humphreyhippo - Thank you for notifying Ross!
June 4th, 2019
Ah, thanks for letting me know, I've just fixed this
June 4th, 2019
@Scrivna - Thank you Ross! I am sure others will be happy as well!
Write a Reply
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.