Dolphins by ctst

Dolphins

O zi în Constanța.
Plecare dimineața cu trenul din Costinești, bagaje de mână lăsate în gară și autobuzul 5-40 spre Delfinariu. Parcă deja începeam să ne simțim puțin ca la Roma. După ce am cumpărat bilete, am mers la Mc, unde am mâncat și am băut Capuccino. Foarte bună migdala în ciocolată.
Prima oprire a fost la Plantariu, unde am văzut stele, planete, constelații, Perseide și am privit bolta cerească chiar dacă ne aflam într-o încăpere.
După ne-am plimbat prin Microrezervație, unde am văzut animale, pești, păsări.
Însă cel mai emoționant moment al zilei a fost întâlnirea cu delfinii. Emoționant de-a dreptul, pentru că mi-au dat lacrimile atât la începutul reprezentației, cât și la final. Ăsta a fost și motivul pentru care am ales o poză cu el, deși aveam din ziua respectivă unele mai reușite. Mi s-au părut tare blânzi și inteligenți.
După alte plimbări cu autobuzul și ajutor din partea unei doamne am ajuns aproape de Peninsulă, unde ne-am petrecut timpul vizitând Moscheea, plimbându-ne pe străzi și pe faleza de la Cazino. Am urcat în Minaret și am admirat marea și o parte din port și din oraș, apoi am văzut Catedrala Sfinții Petru și Pavel. Ajunși pe faleză, am făcut multe poze, am admirat pescărușii, Cazino-ul și albastrul mării. Parcă nu am mai fi vrut să plecăm.
După ce am alergat puțin după autobuz, am ajuns la gară, de unde am luat trenul spre București.
O zi plină și frumoasă!
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.