Hello, new/old home!  by ctst

Hello, new/old home!

Ziua in care ne-am mutat la camin a fost de departe una in care toate au mers bine:
- ne-am trezit si am venit la camin de dimineata cu cele doua trolere mari
- am fost primii la rand la biroul de cazari
- când am mers sa semnan contractul, am vazut o saltea in birou si i-am spus lui Vladimir sa intrebe daca mai putem primi o saltea sau un pat in plus, desi pana acum toti ne spusesera ca nu se poate. Fata de la cazari a fost foarte draguta si a rezolvat astfel incat sa mai primim un suport de pat. Apoi, desi teoretic nu mai puteam primi alta saltea (si nici pat), ne-a spus ca este una la etajul 16 (chiar etajul la care am stat 4 luni) pe care nu o foloseste un chirias, asa ca am si luat-o sa o folosim.
- am luat Uber ca sa aducem partea a doua a bagajelor de la apartament si toate cutiile au intrat perfect in masina care a venit, iar soferul a fost foarte dragut si ne-a ajutat sa urcam si coboram bagajele si ne-a lasat aproape de camin.

Totul a fost astazi peste asteptari!

Dupa am mers la cantina sa mancam, am luat o cafea de la Backwerk si am mers la primele cursuri de C1110 - Management of Natural Resources Systems si de GIS. La primul am fost foarte obosita si simțeam ca o sa adorm, iar la GIS a fost mai interactiv si am recapitulat câteva aspecte introductive.
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.