Not quite super yet by joa

Not quite super yet

I've not the lens to capture the Moon properly, it's always just a teeny, tiny dot in my frame. But I suppose I've got to try catch the super Moon tomorrow evening. This is the almost super one tonight. And as you can see, it's itsybitsy and in no way super.
lol, but it's a moon shot
August 9th, 2014  
it's still kinda glorious :)
August 9th, 2014  
Hei ei saa mollata kuuta! Hieno super kuu oli!! Mut joo tiedän tunteen, oon joskus itekin yrittänyt kuuta kuvailla 300mm kanssa, aika turhaa touhuu se on, joten jätän suosiolla ne kuukuvat niille, joilla on paremmat vehkeet (pakko kyl tunnustaa, et muutama tuli napattuu eilen itekin tosta möllikästä, aikas superi oli).
August 11th, 2014  
@shannejw Sure is. :D
@northy The Moon always is. :)
@susale En mä mollaa kuuta, ikinä. Tuo ei vaan ollut superkuu. Ja yritäpä nyt sitten sitä kuvata 70 millisellä (+kroppikerroin)... Eilen en ollut missään sellaisessa paikassa, missä olisin nähnyt kuunnousun alkuvaiheen, joten suuruus jäi näkemättä sen takia ja pilvisyys teki luontevan filtterin jo ylemmäs kavunneeseen pallukkaan. Kyllä siitä muutaman ruudun silti napsin, mutta ei ne mitään superkuukuvia ole. Samanlainen pieni nuppineulanpäätäplä se on ruudussa kuin minä muuna tahansa täysikuuiltana. :D
August 11th, 2014  
You've got lovely color to the moon and lovely tree silhouette.
August 11th, 2014  
@mej2011 This is my semi-super cheese Moon. :D Made of cheddar. :D
August 11th, 2014  
@joa
Great...now I'm hungry.
August 11th, 2014  
@mej2011 Hahah! Cheeeeeese!
August 12th, 2014  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.