In Memoriam by susale

In Memoriam

I´m just filling this gap here, no need to comment this one. This is just something I have to do for my self.

Two years ago on 27.7.2011 my summer ended quite unexpectedly, I lost a loved one on that day. I still remember that day very clearly, yet I remember very little about the following months, they are just a big blur to me.


Life is like that sometimes. You remember that day very clearly (and will probably do so for many years to come), but the rest is pretty much a blur. I hope next year, this day will be easier for you.
August 27th, 2013  
I am so sorry Sussa... My heart goes out to you! I totally understand what you mean the blur! Thinking of you!:)
August 27th, 2013  
lovely contemplation shot. :(
August 27th, 2013  
Kuva on varsin kuvaava. Ehkä kuvien kauttakin saa asiaa käsiteltyä... Sanoisin jotain fiksuu jos osaisin, mut kyl sä tiedät...
August 27th, 2013  
tomorrow is another day - normally :-)
August 27th, 2013  
Thinking of you Susale, this image shows solitude & loneliness !!
August 28th, 2013  
Let it go, my friend----and just move forward, that's how it is in life .!!
August 28th, 2013  
Hard not to comment, this is a very moody shot, consistent with your feelings, I commend that you can put those feelings in a photo. I am sorry for you loss and hope time makes the loss an easier memory. I do know that some feelings are forever though.
August 28th, 2013  
@mercuria Thank you Ariel for your beautiful comment, it´s fine -or as fine as it ever can be, I don´t carry this with me every day. You´re right about time, this year was much easier than last one and next year it´s going to be easier still. Time heals all things.

@nanderson Thank you Nancy my friend, your kind words mean a lot to me and really I´m okey, I just visit these thoughts and feelings every once and a while, I don´t live them every day anymore.

@bobfoto Thank you Jason

@janim Tiedän kyllä, enkä mä odota, että tähän pitäis mitään sanoa, kenenkään. Ja siis kaikki on ok, tää nyt vaan näyttää ehkä pahemmalta, kun on, ja en mä todellakaan haluais tälläsiä juttuja täällä jakaa,tänkin kanssa taistelin pitkään, mut kun oltiin synkissä fiilareissa illalla, niin pistettiin samaan piikkiin. Mä oon aina ilmassut itseäni ja käsitellyt kaikkia juttuja kirjoittamalla, ja mä olen kirjoittanut paljon. Nyt sitä huomaa, että rupee kanavoimaan kaikkia juttuja valokuvaukseen, välil tekee oikein pahaa se kuin henkilökohtaisia jotkut kuvat on, ja sit ne pitää vielä mennä jakaan täällä, tyhmä projekti ;-)

@channelf Yes indeed it is, and it has been for a while now.

@jacjacs68 Thank you Jackie, it´s a very powerfull shot for me, solitude, loneliness, the end etc. but really I´m okey, it´s all in the past now.


@jodimuli Thank you Joey, yes it´s life and I´ve moved forward, so don´t worry. I´ve just visit these feelings every now and then but I don´t live there anymore.
August 28th, 2013  
@sansjuan Thank you Nita for such a beautiful comment and you´re right, some feelings are always there but time does help and it has helped me too, tremendously.
August 28th, 2013  
@susale So good to hear, Susale. We deserve to find peace in these situations.
August 28th, 2013  
@susale hyvä sit että on kaikki ok :) Mä olen vähän huono käsittelee synkempiä juttuja. Varsinkin kun yritän jotain biisejä tehdä niin niiden sanotukset ja taustalla olevat ajatukset joskus ahistaa ihan liikaa... joskus oon tehnyt kuvia kanssa tollasella mielentilalla, ja en pidä niistäkään. Tuntuu että paljastan sisintä liikaa tai jotain sellasta, siks ne jää sitten jonnekin piiloon eikä päivänvaloa nää ikinä. Hölmöähän se on, tollasista asioista se paras taide kai syntyy...joka vaikuttaa muihinkin ihmisiin, heidän näkökulmastaan. Se on tosi hienoa että pystyt kanavoimaan kuviin ja viel jakaakin niitä täällä tyhmässä projektissa :)
August 28th, 2013  
@janim Joo just siltä se mustakin tuntuu, et paljastan liikaa sisäisestä maailmastani ja ajatuksistani, ja vaikka mä olen niitä kuvia tänne laittanut, niin silti se ei oo helppoo, enkä mä siitä tykkää, en tästäkään mut on vaan pakko vetää tää homma niin, etten sensuroi omia töitä, ehän mä laittais sitten tänne mitään enää hetken päästä! Mä olen kanssa kirjottanut paljon runoja, novelleja ym. (varmaan vaikea uskoa, että näinkin vähäsanainen ihminen kirjottaa;))mut niitä en oo kellekään näyttänyt, ne on sitten jo liian henk.kohtasia. Kuvissa on se hyvä puoli, et niissä on enemmän pelivaraa ihmisen omilla tulkinnoilla, et miten kukakin minkä näkee mut kirjoitetussa tekstissä pakosti antaa enemmän itsestään.Mulla on se hyvä puoli, että mulla on kyl henkiset välineet käsitellä asioita, ja ehkä välillä jopa liikaakin ajatuksella teen sitä, enkä mä välttele mitään ajatuksia ym sillä niitä solmuja sisälleen vaan saa, paras kun antaa aikaa itelle ja ei kiellä mitään ajatuksia itseltään ja muutenkin mä olen aina ollut kiinnostunut itsestäni niin hyvässä kun pahassa, kyl mua kiinnostaa miks joku asia herättää mussa jotain tunteita ja miks mm. Mä tiedostan, että mussa on paljon pimeyttä mut mä hyväksyn sen, se on osa mua ja sitä kautta mä ymmärrän ja hyväksyn sitä toisissakin. Ai sä teet biidejä, multilahjakkuus siis, olispa niitä kiva joskus kuulla, teetkö niitä oikein johkiin bändiin?
August 28th, 2013  
@susale - welcome.
August 28th, 2013  
@susale mä tiedostan olevani vähän pimeä :) Joo teen biisejä, sooloprojektina vaan ihan pöytälaatikkoon. Ei oo oikein aikaa bänditouhuihin, vaikka se kivaa oliskin.
August 28th, 2013  
@janim Harmi, ei siis löydy youtubesta mitään :( Mut joo ei siinä oo mitään vikaa, että tekee vaan itteään varten jotain, niihän mäkin kirjoitan. Ja pimeessä ei oo mitään vikaa, kuhan sen osaa kanavoida oikein, on mullakin sellasia tuotoksia, joissa ollaan käyty pimeellä puolella, ei heti tulis mieleen esitellä kellekkään.
August 28th, 2013  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.