Pylkönmäki graveyard - Elias Karjalainen by annelis

Pylkönmäki graveyard - Elias Karjalainen

The grave of my paternal great-grandparents in Pylkönmäki. Elias Karjalainen was a shop keeper as was his father Elias senior. And his son August and daughter Lempi and two grandsons Matti and Pentti and granddaughter Kaija. Now all these small shops are history.
Bep
Nice tribute for your great-grandparents.
August 9th, 2011  
Photos of graveyards are always beautiful and with the touch of sadness
August 11th, 2011  
Olipa jännä törmätä tähän kuvaan yllättäen. He ovat myös minun sukuani, tarkemmin sanoen pappani isovanhemmat. :)
March 26th, 2012  
@paivi Hei Päivi, viime kesänä käytiin Pylköllä Ähtärin sukukokouksen jälkeen. Olitko Ähtärissä sinäkin?
Nice to meet relatives here!
March 26th, 2012  
@annelis Hei, en ole ollut sukukokouksessa, en itse asiassa edes tiennyt, että suvullamme on sukuseuratoimintaa. Olisi kiva kuulla lisää! Ehkä keskustelua olisi silti parempi jatkaa jossain muualla kuin tässä julkisessa kommenttikentässä? En löytänyt tältä sivustolta yksityisviestitoimintoa. Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta karjalainen.k.paivi@gmail.com.
March 27th, 2012  
@annelis Hei, jos sen verran saisin kysyä, että mikä on tämän sukuseuran nimi? Google tietysti löytää niin monta Karjalaisten sukuseuraa, että sieltä on mahdotonta "omansa" tunnistaa. :)

(My apologies for these comments in Finnish, just very excited to find out there might be already information available about my ancestors beyond Elias and Miina!)
April 8th, 2012  
Oli hauska yllätys löytää tuo kuva, kun sukututkimusta tehdessäni googlailin sukulaisten nimillä. Elias oli mummuni eno ja olen tuntenut Lempin ja Kaijan. Isäni ja hänen vanhempiensa haudat ovat samalla hautausmaalla.
January 16th, 2013  
@slam Hauska sattuma tosiaan! Minun isäni Pentin hauta on myös siellä. Lempi oli isän täti ja Kaija oli tietysti isän serkku. Isän isä eli Lempin veli Aukusti on haudattu pylkönmäelle helluntalaisten hautausmaalle, joka ei ehkä enää ole edes käytössä.
January 16th, 2013  
Hei!Taidetaan olla samaa sukua.:)Elias Karjalainen ja Miina Pietilä,ovat isäni isän,Augustin vanhemmat.Isäni on Mikko Karjalainen
Omat juuret ovat alkaneet kiinnostaa,mutta vahmpaa sukuhistoriaa vaikea löytää.Sain kuulla Päivi Karjalaiselta,että tiedät tästä sukuhaarasta enemmän.Onkohan sinulla tietoa Eliaksen ja Miinan vanhemmista?
December 16th, 2014  
@marjaana Hei serkku! Augusti oli minunkin isäni isä. En minä siitä vanhasta suvusta paljon tiedä. Jotain olen netistä löytänyt. Esim. että Eliaksen isäkin oli Elias (s. 24.6.1839 Karstulassa) ja vaimo Anna Lena (s. 2.1844 Karstulassa). Nuorempi Elias s. 23.12.1864 Karstulassa ja kuoli 17.1.1920 Kivijärvellä ja vaimo Miina os. Pietilä (vihitty 4.11.1885) s. 7.4.1864 Karstulassa, k. 25.1.1931 Kivijärvellä. Karstula näissä tarkoittanee Pylkönmäkeä, koska Pylköllä oli Karjalaisen kauppa jo ennen Augustin aikaa. Pylkönmäki perustettiin vasta 1914. Ehkä on parasta jatkaa sähköpostilla: salot@kolumbus.fi
December 18th, 2014  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.