Feeling summery at sea by joa

Feeling summery at sea

The Man and I had a lovely time on M/S Viking Grace on Sat-Sun. A 24hr cruise from Turku to Stockholm and back. Good music, good food, good drinks, good... Well, the rest is not for you to know. ;)

It was a lovely (but very windy) day on Sunday, so we had a chance to pretend it was still quite like summer. Drank a bottle of sparkly wine outside on the sundeck and enjoyed life.

Have I said I'm in love? If I haven't, I am. Just so you know. :) (And I do have pics with him in them, too, I'm just choosing not to post them at this point. But he's not imaginary, I can assure you!)
Shouldn't that be 24h PARTY cruise? ;) or is that only Helsinki-Tallinna..
August 26th, 2014  
@tande Heh, we're too old to party... :D NOT! :D But this was a rock & good food cruise (among other things). Von Hertzen Brothers performed on Saturday, which was the reason I booked the cruise in the first place. I would've gone with or without The Man, but I'm super happy he was able to come with me. :)
August 26th, 2014  
Nice shoes.
August 26th, 2014  
@d_lopes Aren't they? My faves. :)
August 26th, 2014  
happy for you :)
August 26th, 2014  
@janim Thank you. :) I'm happy for me, too. :)
August 26th, 2014  
great colours and great news you're all loved up
August 26th, 2014  
@shannejw Thanks, Shanne. I'm feeling pretty lucky and loved, indeed. It's finally a time for a change in my life. :)
August 27th, 2014  
lovely
August 27th, 2014  
@houdiniem It was. :)
August 28th, 2014  
Yep know the feeling, me too enjoyed the sun deck on my cruise but not with sparkling wine but straberry lime drinks ;) Mistä kohtaa tää on? Me oltiin vaan siel nojatuoli kannella mut mistä tää on?
August 28th, 2014  
Oh and very happy for you for the whole love thing!!!!
August 28th, 2014  
@susale Tää oli sieltä ylhäältä, sun deckiltä. Ylin taso, mille Gracella tavikset pääsee. Leikkipaikan vieressä oli semmoisia lepolassiaurinkotuoleja, hetken verran köllötettiin niissä. :) Siellä nojatuolikannella me käytiin vain hakemassa se kuoharipullo, sit kiivettiin takaisin ylös. Nojatuoleissa ei ollut tilaa. :)
August 28th, 2014  
@joa Aww, okey, mä en ees käyny siellä ku aattelin, et siellä ei oo muuta ku se leikki- ja tupakkapaikka. No maanantaina reissaamisessa oli ainakin se hyvä puoli, et tilaa oli kyllä ja ihan jopa valinnanvaraakin (siks mä sinne oikeastaan halusinkin viikolla mennä) mut toki se viihde puoli oli aikas kehno.
August 28th, 2014  
@susale Siellä ylhäällä on tosi kuvauksellista, hyviä värejä jne. Siellä kannella mä notkun, jos vaan sää sallii. :) Yllättävän väljää oli nyt lauantainakin, mut se sohva-alue oli tietty ainoa paikka missä baari oli auki ulkokannella Maarianhaminasta poistumisen jälkeen. :D
August 28th, 2014  
@joa Täytyy seuraavalla reissulla tsekata, kiitti vinkistä. Mikäs tuolla kuoharii vetäessä oman rakkaan viekussa, kuulostaa aivan ihanalta. Sä elät Johanna nyt ihan parasta aikaa, joten nauti täysin rinnoin, mikään ei oo ihanampaa kun toi rakastumisvaihe IMO. Vaikka tää vapaa sinkkuilu ja seikkailu on ihan yes for now, niin tota rakastumista mä kyllä kaipaan mutta mä tiedän, että sen aika ei oo mulle vielä ja kyllä se aika vielä tulee.
August 29th, 2014  
@susale Kyllä se olikin ihanaa. :) Ja toden totta, nautin tästä fiiliksestä kyllä tosi paljon - mulle tää on kuitenkin oikeastaan vasta eka kerta. En mä oo näin rakastunut ollut koskaan ennen. :) Eli joo, hattara-Johanna täällä moi. :D Ja kyllä se sinkkuilu sullakin vielä väistyy rakastumisen tieltä, kun hyvä mies kohdalle sattuu. Siihen asti on hyvä ottaa ilo irti totaali-itsenäisyydestä. Siitäkin oppii jotain. Mulla on ainakin sellainen olo, että koska oon ollut yksin niin hiton kauan, arvostan tätä nyt menossa olevaa juttua sitäkin enemmän. (Oevoe tätä siirappia, hahah!)
August 29th, 2014  
@joa No sittenhän se on vieläkin hienompaa ja arvokkaampaa tää aika sulle! Itse oon elänyt nuoresta iästäni huolimatta sata elämää - siis se tuntuu siltä, kun on monta kertaa ehtinyt rakastumaan, rakastamaan ja eroamaan ja kyllä siinä noita oikein suuria tunteitakin on muutaman kerran mukana ollut, alttarillakin käyty ym. Mä tapasin mun elämän suuren rakkauden jo kuoluiässä ja siihen mä olisin tahtonut jäädä mutta ei se sitten vaan menny niin, eli minkäs teet, eteenpäin on porskutettava mut ei se mitään vaiks ne sanoo, et ei sitä ekaa rakastumista mikään voita, niin kyllä mä oon pari kertaa hyvin lähelle päässy eli kyllä mä uskon rakkauteen ja siihen, että se vielä tiensä mun luo löytää sen oikean ihmisen muodossa. Nyt tosiaan tarttee vähän aikaa olla omillaan ja mä kyllä nautin tästä eli ei tässä mihinkään kiire oo, varsinkin kun on tarjolla vähän ajankulua matkalla;) Mut todellakin nyt nauti tosta pinkistä, siirapista, hattaroista ja kaikesta tosta ihanuudesta mitä sulla nyt on Johanna, kyllä se vaan niin on, et rakastuminen on ihmisen parasta aikaa :)
August 29th, 2014  
*siis kouluiässä, ei kuoloiässä :D
August 29th, 2014  
@susale Elämä on joskus vähän sellainen kommervenkki, ettei se tosiaan mene ihan niin kuin on kuvitellut. Tää mun tilannekin on kyllä siitä erinomainen esimerkki, kun monen vuoden ystävyys muuttui kertarysäyksellä enemmäksi, kun jonkun sortin padot murtuivat ja lopetettiin se teeskenteleminen, että tyydyttäisiin vain ystävyyteen. :D

Kurja kuulla, että sulla elämän rakkaus lähti eri poluille - ehkä se sitten vain tarkoittaa sitä, että myöhemmin tulee uusi, vieläkin ravisuttavampi kokemus. Ja ehkä se on sitten erilaista kuin ekalla kierroksella, mutta tuskin yhtään vähemmän ihanaa. Tärkeintä lienee kuitenkin se, että yrittää jokaisessa elämäntilanteessa nauttia olostaan mahdollisimman paljon. :) Joka hetki vie sua lähemmäs sitä elämänpolun risteystä, josta se rakkaus sut taas bongaa. Ja heh, kuka kieltää pitämästä kivaa matkan varrella. Ei kukaan. ;)
August 29th, 2014  
@susale Joo, näin mä vähän ajattelinkin, että et sä sentään ihan kuoloikään asti ole vielä kerinnyt. :D
August 29th, 2014  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.