'Stuck in the Middle of Nowhere...' by overalvandaan

'Stuck in the Middle of Nowhere...'

...and no spare wheel. Who's going to deliver the post?!

For the Danbo and Friends challenge with theme Transport.
Boo
I shall send over the garden Moose for you!
March 19th, 2014  
Fun picture!
March 19th, 2014  
@huvesaker oh thanks, from Sweden to Wales is not too far, so at least the post will be delivered!
March 19th, 2014  
Very cute imaginative capture.
March 19th, 2014  
Sue
Oh brilliant! Love the stamp :-))
March 19th, 2014  
too much junk mail blew the tire out.
March 19th, 2014  
@chard hahaha, still laughing!
March 19th, 2014  
great idea for the stamp! love the photo!
March 19th, 2014  
March 19th, 2014  
I have same van minus a wheel! Very funny image.
March 19th, 2014  
Cute
March 19th, 2014  
So cute, nice frame to match.
March 19th, 2014  
@newbank yes, the boys managed to break it weeks ago and still play with it. A very well used toy, we bought it on a carboot sale for 50 pence.
March 19th, 2014  
Lovely shot and framing
March 19th, 2014  
leuke foto, las dat je nederlandse was vandaar het commentaar in het Nederlands.
March 19th, 2014  
Cute and fun shot!
March 19th, 2014  
@overalvandaan Dat heb ik vroeger wel gevaren , was best een behoorlijke trip. Bedankt voor het mooie gedicht. Ik zal je wat vertellen: Ik heb je oude nog steeds, Netjes bewaard. in postvak : te bewaren
Zijn er geen Kabouters in de buurt? of de wegenwacht. Grappig gedaan
March 19th, 2014  
So cute!
March 20th, 2014  
So creative. Neat shot.
March 20th, 2014  
Oh, good one! Very cute.
March 20th, 2014  
Women's fiction
De boekwinkel ligt vol met pastels, krulletters en roze kaften, want onderzoek heeft uitgewezen: de lezer is een vrouw. Zelfs de literatuur wordt er voor opgerekt.
"je ziet hem overal[ ...] schrijver Paolo Giordano van De eenzaamheid van de priemgetallen, een van de best verkopende 'vrouwenboeken' van het moment. [...] Vorig jaar prijkten drie boeken van de Bezige Bij boven aan de bestsellerlijsten: De Vliegeraar van Khaled Hosseini, Eten, bidden en beminnen van Elizabeth Gilbert en Duizen schitterende zonnen[ ...]. 'Drie echte vrouwenboeken' volgens (Arend) Hosman van de Bezige bij.", in de Volkskrant van 18 juli. Welja.
Ik heb drie van die vier boeken gelezen, en dat zijn geen vrouwenboeken, maar gewone romans. Helaas is het boek in de handen gevallen van marketingmedewerkers en wordt het niet meer beoordeeld op zijn literaire kwaliteiten, maar op hoe het bij de doelgroep valt, zo blijkt uit het artikel uit de Volkskrant. "Vraag één in een gesprek tussen redacteur en marketingmedewerker is altijd: wat is de doelgroep? Dat gaat om leeftijd, maar belangrijker nog: sekse." Regelmatig is het antwoord dan onbetwist: vrouw."
"De kaft van Gilbert, zachtroze en geel, is gemaakt door twee jonge vrouwelijke vormgevers[ ...]. 'We verpakken iets voor een doelgroep, en in de praktijk is dat of neutraal of vrouwelijk.' "
En het is waar, mannen hebben in hun houtaine houding de literatuur laten versloffen en nu is het overgenomen door vrouwen. De Science Fiction is verworden toch lieftallige schrijverij over elfjes, romans worden verpakt in zachtgele kaften om de diepere neuronen van het vrouwenbrein aan te spreken en zelfs het laatste mannenbolwerk, de thriller, is volledig vertrut door de Esther Verhoefs van deze wereld, waardoor we ons nu door honderden bladzijden polderthiller moeten worstelen, waarin zelfs geen pistoolschot gelost wordt, laat staan dat er nog iets van testoreron in de ontdekken valt. Nu zelfs mannen vrouwenboeken zijn gaan schrijven over hoe ze bij de dokter komen, moeten we maatregelen nemen, voor het zover is dat alle schappen van de Selexyz vol liggen met modieuze roze chicklits over het kopen van schoenen en thrillers met detectives in de overgang. Wij mannen moeten ons hokje in de literatuur met hand en tand verdedigen tegen de oprukkende feminisering van het boek. Wij eisen onze eigen boekenkast in de winkel! Te wapen!
March 20th, 2014  
this one is so cute!!!
March 21st, 2014  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.