The moment before impact by susale

The moment before impact

3/4

The little angel stood up intuitively raising up on her toes to keep her touching the rock as little as possible. You see the Heavenly creatures are not supposed to walk on earth, by touching the ground they lose bits of their divinity. But that was something this little angel didn´t need to worry about, not considering what she was about to do.


Funny thing happened to me when I shot these angel pics; I got a commercial message advertising books about angels, how odd is that?! More so cos I have never purchased that kind of literature.


Thank you for all of your recent comments and favs. It was a pleasant surprise to find my Remaining mysterious pic in PP this morning, it has become practically impossible for me to get there and I have pretty much given up any hope to ever get there anymore so thank you for proven me wrong.
Rik
wow! Great shot
October 1st, 2014  
Awesome, love this one
October 1st, 2014  
nice angel
October 1st, 2014  
Awesome series
October 1st, 2014  
Love this!
October 1st, 2014  
I like how you have applied a zoom effect and how it softens the image. For me though the other shot is the more powerful and thought provoking
October 1st, 2014  
Angelic!
October 1st, 2014  
Lovely ethereal effect to this - congratulations to you and your model on a great series.
October 1st, 2014  
oh wow, i wish i'd seen this earlier in the week. I have been talking about Angels in our worship at school all week!
October 1st, 2014  
My favorite of the two. Nice mood.
October 1st, 2014  
Beautiful image
October 1st, 2014  
@trudio Did you read my description in that other book about the commercial message, I thought that was very interesting coincidence....
October 2nd, 2014  
This is great. I prefer this one of the two. Nice processing.
October 2nd, 2014  
love these images - fav
October 2nd, 2014  
I love this one! Very angel like!:)
October 2nd, 2014  
Beautifully angelic! Fabulous shot
October 2nd, 2014  
Great effect that works really well here.
October 2nd, 2014  
mulle tää efekti ei vaan toimi.... en tiä miks :)
October 2nd, 2014  
@janim Rehellisesti sanottuna mäkin pidän enemmän siitä toisesta kuvasta ja alunperin latasinkin sen mun pääkansioon, mutta laitoin nää molemmat tänne sillä periaatteella, et kumpi saa enemmän kannatusta ja tää nyt näytti vetoovan enemmän, joten siks mä sit valitsi tän version tähän kansioon. Mulle tää effekti kyllä lisää dramaa mutta samalla se myös vie huomioo ja voimaa pois niiltä yksinkertaisimmilta jutuilta, jotka kuitenkin joskus on paljon tehokkaampia kun kikkailu; esim. tässä noita paljaita varpaita ei näy niinko tos toisessa kuvassa ja se yksityiskohta on mulle yks tärkeimmistä moodin tuottajista siinä toisessa kuvassa.
October 3rd, 2014  
@susale Sulla on tosi hyvä malli, ei hän tarvitse efektejä tunnelman luomiseen... ja se puu taustalla on hieno, tässä se menee vähän muusiksi. Hyvä pointti noi varpaat muuten! Ja yksinkertaisuudessa on voimaa, sen kautta pystyy vetoamaan kaikkiin. Täällä 365:ssa on spesiaaliyleisö, suurin osa on superinnoissaan kaikesta erikoisesta ja siksi tällasilla efekteillä saa pari favii enemmän. Mutta sitten kun se alkurieha karisee pois ja tulee paatuneeksi niinkuin mä, niin alkaa arvostaa niitä perusasioita taas. Itsekin käytin aiemmin kaikki kikat kikkapussista ja nyt kun niitä kuvia katsoo niin voi kauhia... ja niillä oltiin sit top 20:ssa ... :-)
October 3rd, 2014  
@janim Hän on aivan oikeassa kyllä. Mut kyl oma silmäkin tykkää kun näkee kymmenen samanlaisen kuvan jälkeen jotain hieman erilaista mut ei kaik niist kest tarkempaa syynii. Ja onhan sitä itekkin tässä kikkailtu mut en mä tee sitä miellyttämiseksi, mä vaan haen omaa juttuani ja keinoja saada mun omaa visioo esiin, mä todellakaan mieti, et montako favia jollain mun kuvalla saa, oikeastaa rehellisesti sanottuna mä välillä toivoisin, et ei nyt kaikkee skeidaa niin ihan niin pal favitettais. Kaipa se on sit joku vaihe mikä pitää käydä läpi, niinko sä joskus sanoit, et sellasii tulee. Nyt mä oon sellasessa vaiheessa, et oikeen hirvittää ajatella mitä scheissea tänne on tullut laitettuu ja varsinkin noit yliprosessoituja, melkein tekis mieli deletoida koko projekti mut en mä sitä tee. Mut joo backs to basic mäkin olen taas liikkumassa eli varmaan enemmän tälläsii juttuja on tulossa. Mallien kaa mä tekisin vaiks joka päivä näit kuvia, mut ei se nyt tietty oo mahdollista....toki mulla on oma malli -joskaan ei niin hyvä - joka hetki mukanani ja nyt mietin, et täytyy varmaan ruveta hyödyntään sitä eli itteäni enemmän eli kyl täs varmaan hetken päästä mysterit karisee ;)
October 3rd, 2014  
@susale En tietenkään tarkottanut että käyttäisit mitään kikkoja vain yleisöä miellyttääksesi. Se on ihan oikein että haet sitä omaa juttua. Kokeilemalla sen vaan löytää... Kannattaa katsoa oikeiden mestarien kuvia, niiden kautta tajuaa mikä toimii ja mikä kestää aikaakin (eli ei hävetä vuoden päästä :) ).

Ja kun alkaa inhoomaan vanhoja kuviaan, niin se on merkki siitä että oot noussut seuraavalle tasolle :)
October 3rd, 2014  
@janim No worries, en mä tulkinnutkaan, et sellasta vihjaisit:) Mä vaan reflektoin omaa toimintaani tässä.
October 3rd, 2014  
Nice job on the processing- you can feel the movement.
October 4th, 2014  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.