outdoor sport by ideetje

outdoor sport

Training for the big walking event next month in Nijmegen
De rups dan toch zeker?! Hahaha
June 30th, 2018  
ja zeker! Heb niet de beste foto gekozen kan ik hem nog verwijderen? vrees van niet
June 30th, 2018  
Ko*
He die komt me bekend voor :) heb die vorige week gepost en heb er toevallig vandaag weer een paar op de foto gezet :) de kleuren van deze rups (sint-jacobsvlinder ) zijn geweldig om te fotograferen.. ideetje hou er wel rekening mee dat deze ietwat giftig zijn... in ieder geval giftig genoeg om door volgels en anderen met rust gelaten te worden.. en oh oh... Nijmegen, hoop dat je dan wat beter weer treft dan nu... we zien tegen die tijd de foto's wel verschijnen...
June 30th, 2018  
De Nijmeegse?! Ik heb een x1 keer gelopen, de 4 x40. De zeven heuvelen, volgens mij de derde dag, vond ik het mooist. Succes!
June 30th, 2018  
Je kunt een foto verwijderen en vervangen als je niet tevreden bent, maar dan verlies je de opmerkingen die mensen hieronder hebben geplaatst. Als je links van het 'wolkje' klikt, op het pennetje kom je in het scherm waar je onderaan de foto kunt verwijderen.
June 30th, 2018  
Great capture
June 30th, 2018  
@overalvandaan dankjewel voor de tip
June 30th, 2018  
Good luck with the event!
June 30th, 2018  
@madeinnl @overalvandaan fijn dat jullie mij zo sportief inschatten, maar helaas dit soort wandelingen zijn niet voor mij weggelegd. Was een grapje ik zette de rups in training.........Knap Saxa dat jij wel gelopen hebt!
June 30th, 2018  
@farmreporter @bkbinthecity thank you for your comment
June 30th, 2018  
Leave a Comment
Sign up for a free account or Sign in to post a comment.